călător

Votează cartea lunii aprilie cel călător

de / March 3rd, 2017 / 296 vizualizari

Cum am schimbat hainele de iarnă cu cele de primăvară, a apărut și cheful de ducă. Aseară, în timp ce aruncam un ochi peste feed-ul de Facebook, mi-au sărit în ochi câteva imagini colorate. Și poate treceam mai departe dacă imaginile nu conțineau ape turcoaz, flori exotice și cascade ca-n povești. Niște prieteni nehotărâți întrebau ce destinații de vacanță să aleagă. Gândurile mi-au zburat la Bora Bora, Maldive și alte nebunii, dar m-am liniștit repede. Cel mai probabil că voi ajunge undeva mai aproape, asta dacă nu cumva voi urma planul de rezervă, acela de a vizita țara aceasta minunată, România (pe care, spre rușinea mea, încă nu o cunosc în totalitate).

De la dorul de ducă a apărut și ideea temei pentru cartea lunii viitoare. Luna aceasta votăm cărți în titlurile cărora se regăsesc orașe. În februarie ați propus cărți, luna aceasta votăm una dintre cele patru care au intrat la vot și, la final de lună, una singură, cea care va sta în topul preferințelor, va primi titlul de cartea lunii aprilie cel călător (o veți vedea toată luna pe homepage-ul sitului).

Iată propunerile:

Soția din Paris, de Paula McLain
Love & Gelato. Vacanță la Florența, de Jenna Evans Welch
Istanbul, de Orhan Pamuk
Din Liverpool în Carpați, de Arabella McIntyre-Brown

Ați citit cărțile? Ați vizitat sau v-ați dori să vizitați orașele? Fie că le-ați citit sau nu, dacă vă atrage titlul, orașul sau descrierea, vă invit să intrați pe site și să votați una dintre cărți. Apoi, vă aștept să îmi spuneți despre orașul vizitat sau pe care ați dori să-l vizitați: Paris, Florența, Istanbul sau Liverpool.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii MAI 2017!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult