Două noi cărți de colorat de la celebra autoare Johanna Basford

de / August 1st, 2016 / 421 vizualizari

Grupul editorial Penguin Random House a anunțat recent două cărți noi, Magical Jungle și Johanna’s Christmas, create de celebra ilustratoare Johanna Basford, o prezență constantă pe lista de bestsellere New York Times. Noile titluri urmează să fie lansate în vara și toamna acestui an.

Cărțile precedente semnate de Johanna Basford s-au vândut în peste 16 milioane de exemplare, astfel că este de inteles entuziasmul fanilor.

Johanna-Basford

„Este cea mai mare onoare pentru mine ca lumile de cerneală pe care eu mi le-am imaginat pe hârtie să fie aduse la viață de oameni din toate colțurile lumii. Asta înseamnă că am șansa de a colabora, literalmente, cu milioane de oameni. Eu creez cărțile pe care, mai apoi, ei le transformă în capodopere”, spune Johanna Basford.

În Magical Jungle (Jungla Magică), atât fanii vechi ai Johannei, cât și cei care nu îi cunosc desenele, o pot însoți pe autoare într-o lume uitată, spectaculoasă, care așteaptă să fie adusă la viață de prin desene. Prin ilustrații complexe, desenatorii de toate vârstele, atât copii, cât și adulți, sunt invitați să exploreze o pădure tropicală, plină de vietăți exotice: păsări colibri delicate, tigri fioroși și maimuțe curioase. Cartea va fi publicată în august 2016.

Johanna’s Christmas (Crăciunul Johannei), titlu ce va fi publicat în octombrie 2016, combină formele delicate ale vâscului și ale brazilor de Crăciun. De la complexitatea superbă a fulgilor de zăpadă la delicioasele case din turtă dulce și săniile cu reni, această celebrare a sezonului sărbătorilor de iarnă îi invită pe desenatori să se relaxeze cu creionul în mână.

Johanna Basford este o ilustratoare celebră, ilustrațiile ei complexe cucerind întreaga lume. Cărțile ei precedente – Lost Ocean, Secret Garden, Enchanted Forest – au ajuns toate pe lista bestsellerelor, cu vânzări totale de peste 16 milioane de exemplare.

Cele două cărți pot fi deja precomandate pe Books-Express.ro.

Sursa foto

# # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare