O nouă ediție Bookfest, gata de start

de / May 25th, 2016 / 224 vizualizari

Pregătiți de Bookfest 2016? În perioada 1-5 iunie, Salonul Internațional de Carte Bookfest vă așteaptă la Romexpo cu un program plin de evenimente, de la lansări și dezbateri, până la proiecții cinematografice și evenimente interactive.

Bookfest 2016

Celor peste 200 de edituri li se va alătura, în acest an, țara invitată de onoare – Israelul. Copiii vor avea o ediție a lor, Bookfest Junior, cu peste 40 de evenimente și surprize care le vor fi dedicate. Chiar de ziua lor, copiii vor avea un program plin de lansări, ateliere pe diverse teme creative, proiecții de filme, sesiuni de teatru și alte acțiuni. Programul complet, pe zile, atât pentru Bookfest, cât și pentru Bookfest Junior, este în curs de actualizare pe site-ul evenimentului.

Printre numele care au confirmat prezența la cea de-a XI-a ediție Bookfest se numără: Gabriel Liiceanu, Andrei Oisteanu, Vladimir Tismăneanu, Andrei Pleșu, Adrian Cioroianu, Lucian Boia, Mircea Cărtărescu, Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu, Ana Blandiana, Mircea Coșea, Ioan T. Morar, Ileana Vulpescu, Mircea Dinescu, Ion Caramitru, Alex Ştefănescu și ambasadorul SUA Hans Klemm.

După 11 ediții de Bookfest, probabil că sunteți obișnuiți cu atmosfera de la târg, cu freamătul și agitația care însoțește fiecare lansare de carte. Dacă nu v-ați pierdut entuziasmul și nu vă dezarmează aglomerația – să privim partea bună a lucrurilor: lumea citește! – înseamnă că ne vom întâlni printre standurile cu cărți.  Intrarea este liberă.

Nu uitați: așteptăm pozele voastre cu recolta de Bookfest. La rândul nostru, promitem să vă arătăm noile achiziții. Ne vedem acolo!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare