afis

Stephen Chbosky, invitatul unei noi ediții a Întâlnirilor Young Fiction Connection

de / May 17th, 2016 / 270 vizualizari

Scriitorul Stephen Chobsky, încheie prima serie de Întâlniri Young Fiction Collection. Cel căruia îi datorăm cartea cult Jurnalul unui adolescent timid, va discuta cu cititorii săi din România, prin intermediul unei video-conferințe, vineri, 20 mai, ora 18:00, la Arcub – sala Cafenea.

afis

Stephen Chbosky a scris şi a regizat adaptarea pentru ecran a romanului său de debut, Jurnalul unui adolescent timid, un adevărat fenomen literar. Născut în Pittsburgh, Pennsylvania, Stephen Chbosky a urmat cursul de scenaristică de la University of Southern California. De asemenea, a scris scenariul pentru Rent (2005) şi a fost producător executiv şi unul dintre creatorii seriei Jericho pentru postul de televiziune CBS, serie lansată în 2006.

ÎNTÂLNIRILE YOUNG FICTION CONNECTION îşi propun să îi aducă cât mai aproape pe adolescenţi şi autorii lor preferaţi, prin intermediul unor video-conferinţe lunare. Proiectul a debutat pe 26 februarie, cu o întâlnire cu Jenny Han (Tuturor băieţilor pe care i-am iubit şi P.S. Te mai iubesc şi-acum) și a continuat cu Leigh Bardugo (Regatul Umbrelor, Regatul Furtunilor, Regatul Luminilor) și Patrick Ness (Chemarea monstrului, Vocea pumnalului, Pe viaţă şi pe moarte).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

# # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare