Care Santos

Care Santos, o nouă întâlnire cu cititorii români

de / March 24th, 2016 / 151 vizualizari

Apreciata scriitoare catalană Care Santos și-a făcut un obicei din a se întâlni cu cititorii români de fiecare dată când își lansează o nouă carte. Nu că ne plângem de acest lucru, ba din contră. O așteptăm cu brațele și cărțile deschise, pregătite pentru autografe.

Care Santos

Așteptarea va lua sfârșit marți, 29 Martie, întrucât, începând cu ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu va avea loc lansarea oficială a romanului “Poftă de ciocolată”, în prezența autoarei. La eveniment vor participa Ioana Pârvulescu, Ioana Bâldea Constantinescu, Dana Jenaru, Jana Balacciu Matei și Denisa Comănescu.

Romanul Poftă de ciocolată, proaspăt apărut la Editura Humanitas, în colecția Raftul Denisei, a fost distins cu premiul Ramon Llull, cel mai important premiu literar catalan.

Sara, Aurora, Marianna – trei femei din trei secole, unite de pasiunea pentru ciocolată, cărora destinul le-a scos în cale aceeași ciocolatieră fină, din porțelan alb, produsă în Secolul Luminilor în manufacturile de la Sèvres. Un triptic fascinant, care reface, în sens invers, în scriituri și pe tonalități diferite, dincolo de captivantele istorii personale, povestea parfumatei băuturi coborând în timp din prezent până în secolul XVIII, de la sofisticata ciocolată cu condimente de astăzi la cea artizanală.

Editura Humanitas a mai publicat incă două romane de succes semnate de Care Santos: Aerul pe care îl respiri și Încăperi ferecate.

Partenerii acestui eveniment sunt Institutul Cervantes din Bucureşti şi celebra ciocolaterie franţuzească Michel Cluizel.

Accesul la eveniment se face în baza unei rezervări în limita a 100 de locuri disponibile pe adresa de email [email protected] şi la numărul de telefon 021.311.40.01 în până marţi, 29 martie ora 18:00.

Ne vedem acolo!

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare