Cartea lunii ianuarie 2016: Cum să te îndrăgostești

de / January 2nd, 2016 / 248 vizualizari

cum-sa-te-indragostestiLa mulți ani, dragilor! Iată-ne la începutul unei noi povești, o poveste pe care o vom desena după bunul plac. Fiecare carte citită va fi un nou capitol și, în același timp, o nouă lume pe care o vom descoperi, o nouă viață pe care o vom trăi. Aceasta este super-puterea noastră, nu-i așa?

Tema acestei luni, cartea care a rămas necitită (the one that got away), este menită să ne îndrepte atenția către acele titluri pe care, din diferite motive, nu am reuștit să le citim în anul ce tocmai s-a încheiat deși le aveam pe listă. Astfel, în urma propunerilor și a voturilor voastre, cartea lunii ianuarie, cea cu care vom începe acest nou an, este Cum să te îndrăgostești scrisă de Cecelia Ahern.

Noul roman al Ceceliei Ahern te ține cu sufletul la gură până la ultimul rând, oferind surpriză după surpriză şi câteva reţete simple, care îţi îmbogățesc sufletul.

Într-o noapte târzie , Christine Rose se plimbă pe podul Ha`penny din Dublin, când deodată zărește un străin – pe Adam – care se pregătește să se arunce în gol. Pentru a-l convinge să se răzgândească, îi propune un târg: dacă Adam își amână cu două săptămâni gestul disperat, până împlinește 35 de ani, ea o să-i demonstreze că viața merită trăită din plin.
Dar timpul nu stă pe loc. Pe măsură ce se apropie termenul stabilit, Christine își dă seama că nu-și poate ține promisiunea și se vede nevoită să recurgă la metode disperate pentru a-l salva pe Adam. Întâmplările prin care trec împreună te fac să plângi, dar și să râzi, și mai presus de orice te învață să apreciezi viața clipă de clipă.

Cei mai mulți dintre voi ați citit cărțile Ceceliei Ahern și știm că v-au cucerit. Dacă ați citit și această carte, vă așteptăm cu impresii mai jos, în zona de comentarii, sau pe site, aici.

Ați scris o recenzie a acestei cărți? Ne-o puteți împărtăși pe site, aici >>

Dacă nu aveți cartea Cum să te îndrăgostești, o puteți comanda pe Libris.ro aici sau Elefent.ro aici și vă așteptăm în club, la discuții!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent
Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare