Concurs: Sertarul cu ură

de / November 25th, 2015 / 555 vizualizari

Dragilor, vă invităm la concurs!

Sâmbătă, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, am fost la lansarea de carte a colegei noastre, Anca Zaharia. Anca scrie și poezie, da!

Noi am citit versurile ei și am fost luați prin surprindere de lumea văzută prin ochii Ancăi. Coperta șochează (ba chiar a creat controverse printre cititori!), versurile șochează și ele pe alocuri. Cu fiecare poezie vei dori să intri mai mult și mai mult în lumea autoarei, te vei regăsi în ea.

“Anca Zaharia este unul dintre acei rari scriitori inteligenți, cu gust impecabil în ce privește literatura scrisă de alții, care a citit și a înțeles îndeajuns de mult încât își permite să se joace chiar și cu acele teme în fața cărora novicii au în general o formă de respect paralizantă, care le inhibă scrisul, ajungând să-l facă ridicol, fals sau clișeic – aflată la polul opus, Zaharia scrie cu ușurință și umor despre moarte, iubire, copilărie, părinți, obsesii, nemulțumiri, dezgust, despre lumea din jur, simțind că tot ceea ce poate fi trăit poate fi de asemenea pus într-o poezie. Și câtă dreptate are!”

V-am atras atenția? Aflați că avem de dat un exemplar cu autograf din cartea Sertarul cu ură. Detalii despre carte aici >>

Iată ce trebuie să faceți pentru a primi cartea: 

  1. Spuneți-ne într-un comentariu, mai jos, un titlu de poezie care v-a rămas în suflet (dintre poeziile citite de-a lungul timpului) – nu ne supărăm dacă ne lăsați câteva versuri!
  2. Urmăriți pagina cărții cu un like, aici: https://www.facebook.com/sertarulcuura
  3. Recomandați concursul pe profilul voastru de Facebook și lasați-ne și nouă un link – neapărat să îl faceți public pentru a-l putea vedea!

Un concurs:

Club de carte - Serial Readers

Detalii concurs:
– Concursul se desfășoară în perioada 25 – 30 noiembrie 2015;
– Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți (cu random.org);
– Câștigătorul va fi anunțat pe 2 decembrie 2015 într-un post dedicat;
– Câștigătorul va primi mail de confirmare la care va trebui să răspundă cu adresa de livrare a premiului. În cazul în care nu răspunde în termen de 5 zile vom alege alt câștigător.

 

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

20 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare