winter reading

Ce citim în Ianuarie?

de / November 11th, 2015 / 130 vizualizari

Stă să mai treacă un an de lecturi în serie, al 7-lea (!) pentru cine numără. Când lumea își face planuri de Crăciun și Revelion, noi ne gândim, deja, la ce vom citi în Ianuarie.

Şi pentru că finalul de an este momentul propice pentru bilanțuri și liste de tot felul, ne-am gândit să profităm de acest lucru, astfel încât, tema lunii Ianuarie este: cartea care a rămas necitită (the one that got away).

Sigur există cel puțin o carte pe care, dintr-un motiv sau altul, nu ați mai reușit să o citiți în acest an. Fie v-ați luat cu alte lecturi (mie mi se întâmplă tot timpul), fie ați intrat în posesia cărții prea târziu sau nu ați făcut rost deloc de ea, motive se găsesc destule.

Ne interesează să știm care sunt acele cărți care nu au apucat să își dezvăluie poveștile, așa că propuneți titlurile “restante”, urmând pașii obișnuiți: dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă pe site. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să avem un an nou fără restanțe!

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare