Russian literature

Propuneri pentru un Decembrie rusesc

de / October 9th, 2015 / 165 vizualizari

De la rusi vine iarna. Si nu numai. Lecturile lunii Decembrie vor veni tocmai din indepartata Mama Rusie. Cum s-ar zice, anul acesta vom avea parte de o iarna… pa ruski.

Recunosc ca nu am fost niciodata o mare fana a autorilor rusi si ca nu am fost fascinata, pana acum, de niciunul dintre titlurile citite. Dar poate ca nu am citit cartile potrivite, asa ca sper ca luna Decembrie va aseza romanele rusesti intr-o lumina noua, una compatibila (si) cu ochelarii mei.

Evident, ma bazez pe voi si pe propunerile voastre pentru a face acest lucru posibil. Stiu sigur ca autorii rusi se bucura de un numar mare de cititori devotati, asa ca ma astept ca, la finalul lunii Decembrie, cu ajutorul vostru, sa ma numar si eu printre acestia.

Aveti toata luna Noiembrie ca sa ne trimiteti propunerile voastre – fie ca este un titlu anume sau un autor – si apoi, intreaga luna Decembrie pentru a va vota favoritii. Ca de fiecare data, o singura carte va fi aleasa “Cartea Lunii”, dar asta nu inseamna ca ne vom limita cu lectura la un singur titlu. De aceea, cu cat ne trimiteti mai multe propuneri, cu atat vom avea mai multe optiuni – sau, asa cum ne place noua sa le spunem, mai multe tentatii.

Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, lasati-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteti-ne un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga pe site. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Spor la citit si la propuneri!

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare