autumn reading

Lecturi scurte pentru o toamna lunga

de / August 7th, 2015 / 593 vizualizari

Visam la o toamna blanda, colorata si luuunga, cat pana la Craciun. Si cum orice anotimp, oricat de frumos, trebuie sa fie completat de lecturi pe masura, nici aceasta toamna nu putea sa faca exceptie.

Pentru luna Octombrie, am extras din palarie urmatoarea tema: “povestiri scurte”. Acum, sa nu credeti ca ne dorim sa citim mai putin. Frumusetea acestei teme consta tocmai in faptul ca putem sa citim cat mai mult si mai divers. La urma urmei, povestirile scurte pot apartine oricarui gen, iar aici interveniti voi: surprindeti-ne cu propunerile voastre!

Noi nu avem prea multe volume de povestiri pe lista, trebuie sa recunoastem, de aceea ne bazam pe propunerile voastre, speram noi, numeroase. Ca de obicei, daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, lasati-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteti-ne un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Sa avem o toamna plina de lecturi minunate!

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare