AdLittera reia “Lectura de Joi”

de / July 29th, 2015 / 200 vizualizari

Joi, 30 iulie 2015, de la ora 19:00, in „Gradina de citit” a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti (BMB), vor lectura pentru public Florin Iaru, Anca Vieru si Cristina Andrei, iar evenimentul va fi moderat de Eli Badica.

lectura de joi

Agentia AdLittera va invita la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, la un nou eveniment de lectura publica. In cadrul Programului „Cultura pentru toti”, Biblioteca Metropolitana Bucuresti organizeaza evenimente culturale, iar „Lectura de Joi” isi continua misiunea de a aduce scriitorul mai aproape de publicul iubitor de literatura. In prima sesiune desfasurata timp de sase editii, anul trecut, publicul a asistat la o experienta inedita alaturi de scriitori consacrati si debutanti, precum Doina Rusti, Sorin Lucaci, Dana Nedelcu, Nora Iuga, T.S. Khasis, Diana Badica, Filip Florian, Veronica D. Niculescu, Daniel Coman, Augustin Cupsa, Ana Sandulescu, Marius Gabor, Cezar Paul-Badescu, Adina Popescu si Andreea Tanase.

„Lectura de joi” este un proiect cultural organizat de Agentia culturala AdLittera, ce cuprinde 10 intalniri cu publicul rezident bucurestean, intr-un spatiu cald si prietenos, cu scriitori consacrati si debutanti.

Accesul la eveniment este gratuit si se poate face cu incepere de la 18:30.

# # # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare