Si mai multe umbre ale lui Grey

de / June 2nd, 2015 / 310 vizualizari

GreyDoar nu credeati ca ne mai asteapta doua filme si gata, putem sa inchidem definitiv subiectul “Fifty Shades of Grey”. Nici pe departe. Autoarea E.L. James ne pregateste ceva: aceeasi poveste, narata de aceasta data din perspectiva lui Christian Grey.

Romanul se va numi GREY si va fi lansat pe 18 iunie, data nasterii lui Christian. Cartea vine si cu o dedicatie speciala, pentru cititorii care au cerut-o in repetate randuri:

“This book is dedicated to those readers who asked … and asked … and asked for this.”

Daca nu faceti parte din acea categorie de cititori, insa, si nu intelegeti rostul continuarii unei povesti si-asa destul de lungi, raspunsul sta in vanzarile uriase generate de trilogia cu pricina: peste 125 milioane de exemplare vandute, la care se adauga mai bine de 569 milioane dolari incasari globale pentru primul film din serie. Sa nu uitam ca mai urmeaza doua filme si, de-acum, si inca o carte, ceea ce inseamna ca este loc de mai mult.

Sunt curioasa ce mai urmeaza. Punctul de vedere al soferului asupra ACELEIASI povesti? Desi, sincera sa fiu, daca se apuca si doamna Robinson sa isi prezinte punctul de vedere, s-ar putea sa vreau sa citesc cartea aia…. Si mai am o curiozitate: cu ce va compensa Christian Grey lipsa “zeitei interioare” (eu cu atat am ramas dupa aceasta carte fenomen)?

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare