O initiativa de laudat: cartea in asteptare

de / May 19th, 2015 / 268 vizualizari

Am ales o carte. Am ales o carte pe care unul dintre voi, cititorii nostri dragi (cu carnet de elev sau student), o va gasi la standul Editurii ALL din cadrul Bookfest si pe care o poate lua acasa. Aceasta este doar una dintre cartile care va asteapta!

donatie serial readers

Dar haideti sa va spun despre ce este vorba. Dupa cum bine stiti, incepand de maine, 20 mai, Salonul International de Carte Bookfest isi deschide portile pentru ce-a de-a X-a editie. Cu aceasta ocazie, va fi lansata campania Cartea in asteptare – o campanie sociala si culturala initiata de Grupul editorial ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR si Universitatii din Bucuresti. 

Cartea in asteptare este un proiect care incurajeaza lectura si cultivarea interesului pentru carti in randul tinerilor.

daruieste

Nu toti cei care vor sa citeasca au bani de carti. De aceea, Grupul editorial ALL le ofera cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi si studenti sa descopere bucuria lecturii. Cei care viziteaza standul ALL de la Bookfest pot cumpara o carte care le place, platind doar jumatate din pret, cu conditia sa o lase la raftul special amenajat, in asteptarea cititorului potrivit.

“Mecanismul” este simplu:

  1. Alege o carte care iti place din standul ALL @Bookfest.

  2. Plateste jumatate din pretul de stand la casa.

  3. Las-o in raftul Cartea in asteptare special amenajat in standul ALL.

Elevii si studentii se vor bucura de cartile din acest raft.

Ne-am alaturat cu mare entuziasm acestei initiative si o recomandam tuturor cititorilor. Impreuna vom umple rafturile cu carti! Mai mult, la finalul Targului, cartile ramase in raftul Cartea in asteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe allcafe.ro sau pe pagina de Facebook editura.all.

Participati si voi la aceasta minunata campanie! Raftul isi asteapta cartile incepand de miercuri, 20 mai, la standul ALL de la Bookfest (Pavilion C1, Romexpo).

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare