Romania participa la Targul International “Lumea Cartii” de la Praga

de / April 27th, 2015 / 142 vizualizari

book worldIn perioada 14-17 mai 2015, in incinta Palatului Expozitional din Praga, Holešovice, Institutul Cultural Roman, alaturi de Ministerul Culturii, organizeaza editia a XXI-a a Targului International de Carte Svět knihy.

Scriitorii invitati la Standul Romaniei vor sustine cate doua sesiuni literare, atat in romana cat si in ceha, care vor gravita in jurul operelor cu care se vor prezenta la stand, dar vor incorpora si o viziune proprie asupra ultimelor opere aparute in spatiul romanesc astazi, tesand astfel, prin varii alocutiuni și interviuri, o imagine pozitiva a literaturii romane contemporane.

Temele centrale ale acestei editii sunt:
– Fotografie si carte;
– Carti campioane mondiale pentru tineri cititori;
– Diaspora literara si cehi in lume.

Invitati la standul Romaniei sunt Nicolae Rusu, Adela Greceanu, Stefan Ivas, Razvan Petrescu, Mihai Dutescu, Ciprian Macesaru, Lidia Našincová si Aida Boldeanu.

Tara invitata de onoare la acest eveniment literar este Egipt.

Gasiti aici programul complet al evenimentelor ce vor avea loc la standul Romaniei.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare