Editura Arthur aduce a opta poveste Harry Potter în România

de / August 18th, 2016 / 512 vizualizari

La mai puțin de o lună de la premiera piesei Harry Potter și copilul blestemat, la un teatru londonez din West End, Editura Arthur anunță apariția în limba română a cărții care a stat la baza acestei piese şi care vine să completeze universul Harry Potter cu o nouă poveste – a opta, mai exact.

Ediția în limba română a cărții Harry Potter și copilul blestemat. Piesă în două părți (Scenariul repetiției cu public) este disponibilă pentru precomenzi pe site-urile Grupului Editorial ART ( până în data de 30 septembrie 2016, la un preț de 42 de lei.

Cartea se va găsi în librării până la publicarea ediției definitive a scenariului, în cursul anului 2017.

Harry Potter si copilul blestemat - Arthur

Bazată pe o nouă poveste originală de J.K. Rowling, John Tiffany şi Jack Thorne, Harry Potter şi copilul blestemat este a opta poveste din seria Harry Potter (întâmplările au loc la nouăsprezece ani distanță față de cele prezentate în ultimul volum) şi prima jucată oficial pe scenă. Premiera mondială a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum conține scenariul repetiției cu public și ne invită să luăm parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor şi familiei lui.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor.

În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare