Tu ai purta cartea preferată?

de / May 19th, 2016 / 337 vizualizari

Anumite cărți ajung să ne cucerească atât de tare încât cu greu ne putem despărți de ele, chiar și după ce le-am citit. Sau după ce le-am citit de câteva ori. Inevitabil sosește momentul în care așezăm cartea la loc în raftul bibliotecii, fiindcă locul în geantă trebuie ocupat de una nouă. Nu putem purta cartea preferată mereu cu noi, ca pe o haină. Oare?

Mandrie-prejudecata-tricou

Litographs face posibilă dorința cititorilor de a purta cărțile preferate. A început o nouă zi și nu ești hotărât cu ce să te îmbraci? Poți alege stilul polițist, romantic, SF sau oricare altul! Tricourile cu cărți se asortează la orice ținută casual și sunt foarte comode. Merg cu jeanși, cu pantofi cu toc sau cu bentițe colorate. Asta pentru că fiecare cititor are preferințele lui.

Litographs este locul în care oricine își poate comanda un tricou al cărui design să fie inspirat din atmosfera sau personajele romanelor de suflet. Tricourile sunt acoperite în proporție destul de mare de text specific cărților, în funcție de comanda făcută. De la distanță, primul lucru perceput este desenul, creat din spații neprintate, ce sugerează personajele sau esența cărții. De la distanță mai mică se poate citi o parte din poveste, care este răspândită pe întregul tricou.

Printre cărțile care se pot imprima la comadă pe tricouri se numără și: “Marele Gatsby”, “Mândrie și prejudecată”, “Hamlet” sau “Alice în țara minunilor”. Posterele Litographs sunt tipărite pe o hârtie specială, rezistentă la degradare și la umezeală, iar un tricou poate cuprinde până la 48,000 de cuvinte din carte.

Proiectul Litographs ne oferă ocazia de a alege cartea preferată în locul tricourilor cu printuri banale și de a ne bucura într-un fel nou de calitatea de cititori în serie. Astfel, fiecare cititor va fi mereu aproape de cartea dorită, chiar și după ce o termină. Pe lângă tricouri, operele literare pot lua forma de postere sau de genți, acestea fiind alte obiecte pe care se execută modelele.

Credeți că ar putea cărțile preferate să facă parte din stilul vostru… vestimentar?

# # # # # # # #

Silvia

Silvia este o cititoare si o visatoare, dar suficient de ancorata in realitate cat sa observe frumusetea din jur si sa scrie despre ea. Considera ca orice carte citita ofera o experienta valoroasa, iar imaginatia este un mijloc de transport sigur catre lumile ascunse in carti.

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare