Câștigători HOP cadouri de Crăciun…

de / December 27th, 2015 / 202 vizualizari

HOP-ul nostru s-a încheiat!

Bloggerii și-au închis concursurile și anunță astăzi câștigătorii. Unii dintre voi vor fi vizitați din nou de Moș Crăciun. Ce poate fi mai frumos? Și ce poate fi mai frumos decât să primiți o carte și încă una… și încă una? Noi vă mulțumim tuturor pentru participare și sperăm toate cărțile pe care vi se doriți să ajungă la voi într-un fel sau altul.

Vă invităm acum să aflați care sunt cei care vor primi cel două cărți oferite de Editura Hecate! Iată care sunt câștigătorii aleși de Random.org:

castigatori hop 2015

 Pop Delia – De ce să fii fericită când poți fi normală?, de Jeanette Winterson
– Catalina Dumbravă – Pilda semănătorului, de Octavia E. Butler

Vă felicităm, dragilor! Să vă bucurați de aceste minunate cărți și vă așteptăm cu impresii pe paginile lor, pe site.

Vă felicităm pe voi, serial readeri! Ne bucurăm pentru că ne sunteți aproape și vă așteptăm pe site, pe blog, pe pagina de facebook cu toate cărțile deschise!

Câștigătorii sunt așteptați cu datele de contact pe adresa [email protected] (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook) pentru a vă putea trimite premiile.

Mulțumim încă o dată Bibliophlile Mystery și Mythical Books pentru invitația la acest HOP și felicitări pentru inițiativă!

Mulțumim prietenilor de la Editura Hecate pentru cărțile oferite!

 

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare