Kim Kardashian duce selfie-urile la un nou nivel

de / October 29th, 2014 / 170 vizualizari

Kim KardashianDaca va intrebati ce cauta Kim Kardashian (33 ani) pe un blog dedicat cartilor, aflati ca starleta intentioneaza sa lanseze o carte – si nu oricand, ci de Craciun.

Bine, carte este mult spus. Va fi vorba, mai degraba, despre un album de poze, intrucat volumul de 352 de pagini va contine 2000 de selfie-uri realizate in ultimii zece ani si, probabil, nu la fel de multe cuvinte.

Titlul acestui proiect.. egoist este “Selfish”, la propunerea lui Kanye West, sotul starletei, cel care, de altfel, a venit si cu ideea cartii.

“Imi fac selfie-uri de foarte mult timp – este vazut acum ca un lucru in zadar, dar a inceput cu mine folosind o camera foto pentru a imortaliza amintiri. Sunt selfie-uri facute intr-un deceniu”, a declarat Kim, precizand ca volumul nu reprezinta un semn de vanitate, ci este, de fapt, o reflectare fotografica a vietii ei.

Intrebarea este: cine ar da banii (19.99 $) pe un album cu 2000 de selfie-uri apartinand persoanei care ocupa locul al doilea in topul celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile, realizat de publicatia britanica The Telegraph, si pozitia fruntasa in topul nostru personal?

Adevarul fie spus, ne e frica sa aflam raspunsul la aceasta intrebare. Spor la citit carti, nu poze!

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult