Cateva semne de carte

de / July 22nd, 2012 / 2,075 vizualizari

Imi plac semnele de carte. Nici nu mai stiu cand am inceput sa le adun. Am strans cateva de-a lungul timpului si parca tot nu sunt destule. Unele sunt simple, altele ceva mai ciudate. Vin de prin diverse tari aducand parca cu ele o oglindire a locului, a culturii respective.

Daca le colectionez? Asa se pare… am inceput sa le colectionez fara sa imi dau seama. Si fiecare semn de carte are povestea lui. De fapt isi spune povestea. Trebuie doar sa il privesti si sa-ti lasi imaginatia sa zboare. Intr-o zi voi face un inventar sa vad cum stau, cate sunt, de unde sunt… si ce carti li s-ar potrivi.

Pana atunci haideti sa va arat cateva semne de carte pe care le-am adunat de pe internet. Tare mi-ar placea sa le am!

Care vi se pare cel mai interesant? As spune ca cele cu ceas. Nu te lasa sa te pierzi de tot in poveste, sa pierzi notiunea timpului. Daca sunt semne de carte care v-au atras atentia, nu ezitati sa ne aratati si noua!

# # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent
Postul urmator

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare