Biblioteca moderna sau clasica?

de / July 15th, 2012 / 852 vizualizari

In “drumetiile” mele prin lumea virtuala a cartilor am descoperit biblioteci multe, minunate, biblioteci care m-am facut sa visez la casa perfecta, casa in care cartile mele sa isi gaseasca un locsor numai al lor… Imi plac atat de mult ideile futuriste alte designerilor, insa ma intreb de fiecare data daca as vrea cu adevarat o astfel de biblioteca si asta pentru ca ele, cartile, au nevoie de mult spatiu.

Iata cateva biblioteci mai altfel…

Biblioteca – chitara. Nu foarte spatioasa, dar simpatica foc! Cei care indragesc muzica si cartile totodata, ar fi incantati sa aiba asa ceva in casa. Am gasit-o aici.

Biblioteca cu rafturi circulare. Mi se pare ingenioasa, are ceva ce atrage intr-un mod ciudat, insa nu stiu daca as vrea sa am asa ceva in casa. Pare a fi o biblioteca care nu isi gaseste locul. Ce parere aveti? Mai multe biblioteci de acest gen aici.

Biblioteca perete. Aceasta este o biblioteca pentru fanatici. Daca va plac cartile atat de mult incat v-ati imbraca toti peretii cu ele, atunci aceasta e biblioteca perfecta pentru voi. Am gasit-o aici.

Biblioteca Puckman. Fanii jocului cu pricina cred ca ar fi incantati sa aiba asa ceva. Cati dintre ei iubesc si cartile?

 

Biblioteca vintage. Aceasta este una dintre bibliotecile care mi-au placut in mod deosebit. Are ceva, imbina vechiul cu noul intr-un fel pe care nu il pot descrie, dar care imi place atat de mult… Ma duce cu gandul la carti cu vampiri, filme horror din vremurile demult apuse. Ce carti ar merge asezate pe rafturile acestei biblioteci? Multe! 🙂

Biblioteca perfecta. Da, dintre toate aceasta cred ca s-a potrivi in orice casa de serial reader. Biblioteca in care sa incapa toate cartile este biblioteca perfecta. Si daca mai sunt si alte carti atunci mai ocupam un perete si inca unul. Cred ca stiu care mi-e urmatoare dorinta… Am gasit-o aici.

Daca aveti o biblioteca mai fistichie sau daca ati gasit biblioteci care se potrivesc perfect cu gusturile unui serial reader nu ezitati sa ne aratati si noua! Pana atunci ne puteti spune care va plac mai mult, cele moderne – futuriste sau cele clasice?

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare